miercuri, 19 mai 2010

Si ce daca?


Azi am chef sa ma imbrac in negru ,azi am chef sa nu mai aud de nimeni si de nimic,azi am chef sa nu mai fiu eu ,azi am chef sa dispar . Si ce daca se intampla toate astea? Si ce daca azi nu am chef sa zambesc ? Si ce daca astazi nu mai sunt fericita si nu zambesc cu gura pana la urechi ? Si ce daca mi-a disparut acea luminita din ochi care iti spunea ca ma simt bine? Si ce daca azi nu ma vezi cum ma vedeai ieri ? Si ce daca azi nu imi pasa de nimeni ? Si ce daca azi nu am chef de tine ? Si ce daca azi vreau sa ascult numai muzica care ma face sa plang ? Si ce daca azi sunt ganditoare ?Si ce daca ?Si ce daca ? Si ce daca?
Azi nu mai cred in acele iluzii create de verdele care imi inunda mereu ochii si care ma indeamna sa zambesc ,acea culoare a palit azi ,nu m-a mai facut sa ma simt speciala ,nu m-a indemnat sa zambesc cum o facea mereu.Acea culoare care imi dadea incredere si ma facea sa zambesc fara sa am motiv ,imi dadea pofta de viata si imi aducea zambetul pe fata .
Azi nu mai cred in aceasta iluzie ...dar exista si o zi de maine :).

2 comentarii:

  1. Daca e asa...inseamna ca,intr-un final,totul o sa fie bine...Dar la fel ca fluturele care se chinuia sa iasa din cocon(parca asa ii zicea),asa si lebada care se chinuie sa aiba pene albe,si nu negre...
    P.S.: verdele ala a palit de intelepciune ma,aceeasi cauza pentru care negrul s-a albit :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ce daca ziua de azi nu va fi ca celelalte?

    RăspundețiȘtergere