marți, 28 iunie 2011

A inceput vacanta!

     A inceput vacanta de vreo saptamana,nu imi vine sa cred ce repede a trecut anul acesta.Parca anul trecut asteptam fricosi testele,eram grabiti sa completam fisele pt admiterea la liceu si de abia asteptam sa incepem clasa a9a si liceul,o noua etapata importanta pentru noi.Acum,cand privesc in urma,imi dau seama ca anul acesta scolar a fost un an foarte incarcat(multa materie,multe activitati si multa distractie:D).
      Acest an a fost de acomodare,ne-a pregatit pt adevarata viata de licean ce d'abia de la anul va incepe.Deci daca ti-a placut clasa a9a,sigur iti va placea si a10a, a11a sau a12a.:)
      Incepand cu prima zi de liceu,cand am pasit intr-o noua clasa,alaturi de noii colegi,despre care nu stiam aproape nimic,continund cu balul bobocilor,evenimentul ce ne-a apropiat si ne-a facut sa fim mai deschisi unii
 cu ceilalti,si terminand cu serbarea de sfarsit de an scolar,la care am fost rasplatiti pt efortul depus anul acesta,clasa a9a a fost o perioada frumoasa,din care am invatat cate ceva,din care am ramas cu amintiri frumoase sau mai putin frumoase,o perioada ce ne-a ajutat sa ne invatam cu schimbarea si sa ne integram intr-un nou colectiv.
         Punand cap la cap,toate amintirile,cum ar fi cele legate de ziua indragostitilor si de concursul pe care l-am castigat(la concurs au fost inscrise toate clasele,deci am fost foarte fericiti ca am fost cei mai buni:D),amintirile legate de excursia cu clasa,amintirile legate de balul bobocilor sau de petrecerile organizate de noi,imi dau seama ca acest an a fost unic,a fost o experienta noua foarte frumoasa.
        Acum trebuie sa lasam in urma acest an si sa ne pregatim pentru o noua experienta,clasa a10a.
 Adio clasa a9a,clasa a10a e pe drum!:))

2 comentarii:

  1. chiar asa, nu stiu cand trece timpul asta. e nebun e-a dreptul.acum trec intra 11a si ma gandesc:baaaai alaltaieri eram in clasa a 9a :))
    dar daca e un lucru pe lumea asta caruia nu i te poti opune, acela e timpul:P

    RăspundețiȘtergere
  2. ma intreb cateodata unde se grabeste asa sa ajunga:))(timpul)

    RăspundețiȘtergere