miercuri, 29 septembrie 2010

Din categoria : A inceput scoala

  
         Cred ca azi a fost cea mai infioratoare zi posibila si maine va fi si  mai rau . Ma refer la intunericul de afara...de ce naiba sunt becuri pe strada daca la 6 jumate cand plec eu la scoala,pe intunericul ala,nu e niciun pic de lumina.Pur si simplu imi era frica sa merg pe strada,ma tot uitam in spate si in fata ,la stanga si la dreapta ,in sus si in jos, de ce ma uitam ,nu stiu ,tot ce stiam era ca faceam pe mine de frica .Si colac peste pupaza ,mai era si o tanti care mergea in sens opus mie ,si m-am speriat de ea...saraca femeie nu are nicio vina ea ca sunt eu nebuna. Oricum asta merge trecuta la categoria ,peripetii:)).
     Azi a plouat toata ziua,a fost frig,o zi urata de toamna ...in rest ,aceleasi zile plictisitoare la scoala:)),aceleasi cuvinte frumoase acasa,si acelasi somn dupa-amiaza. Apropo,la scoala unii profi sunt chiar ok ,mai mult decat ok ,pe profa de romana o iubesc :X,si pe cea de chimie:x si pe cea de geogra:X (care eo femeie super :X);si restul sunt de treaba:D.
     Sunt putin cam aeriana din cauza somnului :)) nu m-am obisnuit inca ..si mi-e dor ,mi-e dor de atmosfera dinainte ,mi-e dor de unii din fostii colegi ,mi-e dor de fosta diriga:x ,mi-e dor de exercitiile alea lungi la mate (nu credeam ca voi spune asta vreodata:))] si de profa de mate ...
      Dupa trei saptamani tot ciudat mi se pare si... de abia astept weekendul ca sa ies cu prietenii .Dupa o saptamana incarcata ei imi reincarca bateriile pentru o noua saptamana incarcata si CIUDATA.
       Weekendul acesta ,la mine,in imensul meu oras:)) ,sunt zilele recoltei sau zilele toamnei ,d'abia astept ,mai sunt doar 2 zile:X. Aaaaa ...si chiar acum dupa ce m-am trezit ,am aflat ca a fost si Super Base pe aici ,pe la noi :)) si ca o sa faca reclama la sampon :)) .
       Si tot de cand am inceput scoala ,mi-am redescoperit talentu' la desen ,o sa va las o poza cu ce am desenat ,mi se pare dragutza,sper sa nu va speriati ...prea rau :))

Un comentariu: