vineri, 20 august 2010

Stare de bine!
Bunadispozitia si starea de bine sunt cuvintele care ma caracterizeaza acum !
Ma simt bine,am fost la mare acum 2 sapt pentru vreo 8 zile ,si m-am simtit minunat ,apa super calda [30 de grade],servire impecabila si tot ce se poate spune de bine.M-am bronzat putin :)),asa mi se intampla mereu ,nu-mi place sa stau la soare,m-am distrat si am venit cu bateriile incarcate ,pregatita pentru ultimele saptamani de vacanta . Aici mi-am prietenii ,foarte schimbati :)) si oraselul meu uitat de lume caruia i-am dus doru cat timp am fost plecata.
Si cum am ajuns acasa,am dat si de persoanele care imi cer sa le consiliez in problemele lor de dragoste ...persoanele acelea de care nu prea imi pasa,nu de cele care imi pasa.Si uite asa mi-am revenit la normal ,am reinceput aceleasi activitati,am inceput sa fac ordine:)),sa aranjez bratzari :)) si sa stau 5 zile inchisa in casa pt ca nu am cu cine iesi,slava domnului ca am macar cu cine vorbii...
Si cam asta e viata mea in mare parte... in vacanta ! Acum astept si nu prea astept sa inceapa scoala ,ce o fi o fi ,ma bucur de vacanta cat mai am timp :)
P.S.:O sa va las si cateva poze de la mare :)Holbare placuta:))

4 comentarii:

 1. Bine ai revenit,si bine am plecat.:))
  Bine ca te-ai distrat/relaxat,si cand ai venit nu ai gasit motive care sa te scoata din starea respectiva.
  Cand ajung,te scot eu din casa!>:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce bine surprinde a doua poza ideea de vacanta! I like it!

  RăspundețiȘtergere
 3. Si eu abia m-am intors, de la mare, de vreo 5 zile si incerc sa profit cat mai mult de ultimile saptamani de vacanta.Dar parca timpul se grabeste.

  RăspundețiȘtergere
 4. Pozele sunt absolut superbe,abia astept sa ajung la mare si sa fac poze.
  o zi perfecta!:)

  RăspundețiȘtergere