sâmbătă, 20 martie 2010

O persoana puternica

Tre' sa fii o persoana puternica pentru ca asa te-ai invatat sa fii ,te-ai invatat sa porti ochelari de cal si sa nu te uiti in stanga si dreapta ,sa vezi numai ce vrei ,si daca ceva din ceea ce vezi te deranjeaza sau te afecteaza ,incerci sa fii puternica. Nu-ti place sa plangi ,sau nu-ti place sa te vada altii plangand,iti place sa plangi pe ascuns , sa nu te vada nimeni ,sa fii vazuta o persoana puterncia,nu o persoana care cedeaza repede si care lasa balta tot ce a inceput. Ai un program incarcat ,dar esti puternica si ii faci fata ,te trezesti la 7 si te mai bagi in pat la ora 23.00 ,cu toate astea ,vrei sa arati ca esti o persoana puternica ,si toata ziua esti vesela ,zambesti ,nu casti niciodata,nu se vede urma de rid pe fata ta .Pierzi pe cineva,nici macar o lacrima nu ti se prelinge pe obraz,deoarece incerci sa fii puternica si sa treci repede peste asta .Ai dat-o in bara ,te-ai certat cu o persoana draga ,apropiata, dar nu-ti pasa ,incerci sa fii puternica si iti zici in gand " Lasa ca-i trece!" ,gandindu-te ca daca tine la tine ii va trece. Toti au cate ceva de comentat despre tine,dar nu ii bagi in seama,esti puternica ,si treci mai departe.Mama ta s-a suparat pe tine ,dar nici asta nu-ti mai pasa ,deoarece esti o persoana puternica ,care crede ca se descurca singura. Iti place sa fi o persoana puternica ,sa nu te puna la pamant nimic,dar oare te-ai gandit ca din dorinta de a deveni o persoana tot mai puternica ,ai devenit din ce in ce mai lasa,mai delasatoare? Te-ai gandit ca din dorinta ta ,de te ascunde sub masca de"persoana puternica" ,ti-ai indepartat toti prietenii,ai indepartat toate persoanele la care tineai ? Te-ai gandit ca ,din cauza dorintei tale de a fi o persoana puternica ,ai devenit din ce in ce mai singura? Te-ai gandit ca din aceasta cauza nu mai ai cu cine rade ,zambi,plange; nu mai ai cui ii spune un secret ,nu mai ai pe cine asculta ,nu mai ai pe cineva care sa te asculte?
Oare te-ai gandit ca in timp ce tu te ascundeai dupa masca de "persoana puternica" ,sufletul tau plangea ,in inima ta se dadea un razboi,in mintea ta era o furtuna devastatoare? Defapt tu esti doar o persoana care vrea sa dea impresia de persoana puternica,nu esti o persoana puternica ,deoarece nu exista persoanele puternice... Puterea ta era doar o iluzie !
3 comentarii:

 1. Ai castigat un trofeu! :D
  Vezi despre ce e vorba pe blogul meu, desi nu o sa intelegi mare lucru.

  Cauta-l si pe gabeeeh :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Ai mare dreptate...
  Multi dintre noi incearca sa fie puternici doar pentru a nu lasa lucrurile care ii dor cu adevarat sa-i supere prea tare.

  RăspundețiȘtergere
 3. si recunosc.... eu sunt o persoana dintre aceia ,din pacate:(

  RăspundețiȘtergere