miercuri, 10 februarie 2010

Ce face un elev plictisit? Devine scriitor!


O sa va prezint un fragment din operele colegului meu de banca ...Nu uitati ! acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare !:))
" Draga jurnalule,
Am sa scriu incet ,pt. cei care citesc.... incet .
Astazi ,in cele doua ore de matematica am rezolvat o singura problema,pe care nici profa' nu o stia .Adica n-am rezolvat-o .
In continuare o sa am religie .Adica mancam toata ora si vorbim despre lenjerie si de catelusha ei. Defapt o sa vorbeasca singura.:)Am uitat sa-ti spun ca toata ora de amte am privit minunatul peisaj de afara,iar Marin s-a jucat cu palaria lui rosi de tzigan[mancatzash:))] .Virginia a stat cu tzeava de la spatarul scaunului in fund(i-a facut placere si ei si tzevii).Dupa religie o sa am chimie ...Dar o sa vb profa' singura despre valente ,tabelul lui..... si lui Ben o sa-i spuna ca e indragostit .....
Acum imi iau la revedere....o sa iti povestesc si alta data cand o sa fiu plin de inspiratie despre orele mele...adica peste cativa ani ....:-H


P.S: problema de la mate a fost rezolvata pana la sfarsit ..dar nu de catre profa'....ci de catre Ben ...Doamna prof' lasati-va de meserie !!! Dati-i salariul lui Ben..."

Autor: @L!nn

Colegul meu de banca e super !!![Si foarte inspirat :))]

2 comentarii: