vineri, 13 noiembrie 2009

Despre mirosuri.... si nespalati ..


Deci ...ati simtit vreodata mirosul de trandafiri ?mirosul ala misto ...super,sau mirosul de ghiocei ...sau cel de bujori...sau cel de gutui ,cel de iarna ..si toate mirosurile astea frumoase ,care te fac sa te duci ca gandul la rai ,divinitate...lucruri bune...gandit pozitiv,optimist si toate cele bune?Ce bine ar fi daca ar mirosi frumos toate persoanele.....a trandafiri ,ghiocei .....nu a toaleta sau canalizare.Deci bai frate ,suntem obligati sa suportam in fiecare zi acelasi miros ,de canalizare....datorita persoanelor binefacatoare din jur care nu au auzit de gel de dus(ce-i ala?),sapun(ce obiect daunoator mai e si asta?) sau apa...(apa ?na-m auzit nicodata cuvantul asta).
Exista unele persoane
in societate ,care pur si simplu put ,da put frateee,sti cum put ?cum ai sta cu capu in WC (sincer nu am incercat dar cred k e un miros insuportabil).Si dupa ce ca put,nu se simt ,si vin langa tine ,sa vorbeasca cu tine,si isi flutura mainile ,asa ,ca sa simti mirosu mai bine,in caz de nu l-ai simtit ,sa simti mirosul pur de transpiratie...Aoleuuuuu!!!!!!!!!! Scarbos!!!!!
Si nimeni nu are curajul sa le zica in fata ,"Du-te naibii si mai spala-te!",dar cum naibii sa ai curaj sa le zici ,ca acum ridica mana si te ataca cu mirosul lor "minunat".Incerci sa porti disctuii cu ei despre apa,gel de dus,spalat....dar ...fara nici un rezultat! Cand o sa facem acesti oameni sa se spele? Cand?Cine o sa aiba primul curaju sa spuna "Spala-te!"?
Cred ca aceste persoane "puturoase"cum imi place mie sa le zic ,pentru a fi curate ar trebui sa ....se bage in apa cu clor ,cu domestos ,cu var ,cu spirt si cu toate chestiile care pot dezinfecta,pe urma ,sa se spele cu gel de dush cu levantica,pe urma sa se dea cu deodorant ,rexona,dove si ce mai vor ei ,pe urma sa se dea cu parfum ,cel mai bun parfum de pe terra si pe urma sa se imbrace cu hainele curate ,adica si hainele sa le spele ,....si cred ca asa nu vor mai mirosi si ei.....
Asa ca nespalatilor urmati-mi sfatul...."Sa va spalati bine!" cu multa apa si sapun ...ca nu va ataca pielea ,din contra ..si sa folositi parfumul ...acea licoare magica ...care se gaseste de obicei in sticlute de 100 ml ,sticlute frumoase ,viu colorate si care voua vi se par "dusmanii "vostri "....si sa nu uitati sa va sapalti cu domestos!!!!!!!!!

P.S:"Nespalatilor...!stiu ca o sa ma injurati ,dar asta e viata ,adevaru doare !"

2 comentarii:

  1. Avem cateva exemple in clasa, cunoastem! :>
    io zic sa-i luam cadou un deodorant.

    RăspundețiȘtergere
  2. vaaaai....mai ales mirosul de transpiraţie+deodorant ieftin..Îţi vine să mori în mjloacele de transport când iei pe unu în nas!

    RăspundețiȘtergere